Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce


Lean In. Femeile, munca si vointa de a conduce
Autor:
Editura:
Litera
ISBN:
9786067411812
Numar pagini:
320
CumparaCel mai mic pret 32.69 RON 48.07 RON

Descriere carte

FA UN PAS INAINTE!

In prezent, in aproape intreaga lume baerbatii continua sa detina o majoritate covarsitoare a pozitiilor de conducere din guverne si industrie, iar femeile inca nu-si fac auzite vocile. Sheryl Sandberg incearca sa inlature ideile preconcepute privitoare la viata si alegerile femeilor care muncesc, oferindu-le sfaturi practice despre felul in care sa-si gestioneze eficient cariera si sa imbine reusitele profesionale cu implinirea personala, artandu-le, in acelasi timp, barbatilor cum sa isi sustina mai bine partenerele, pentru a avea si ei de castigat. Un indemn curajos si incurajator pentru o lume mai buna.

 

"Sheryl ofera sfaturi practice privind gestionarea si depasirea provocarilor pe care le presupune ascensiunea in cariera. Lean In este o lectura fascinanta, spirituala si plina de semnificatie pentru femeile (si barbatii) din orice generatie."        (Condoleezza Rice, fost secretar de stat al SUA)

 

"Lean In imbina abilitatea lui Sheryl de a sintetiza informatiile cu priceperea ei de a scoate ce e mai bun din oameni. Cartea ii va ajuta pe toti cititorii - in special pe barbati - sa devina lideri mai buni si mai eficienti."        (Mark Zuckerberg, fondator si CEO Facebook)