[404,464] -->

Ce-am făcut cu pauza asta de la blogul #BookAlarm?

Timp de citire: 1 minut

Ultimul articol de pe blogul nostru îi aparține Cristinei de la Books for What. E despre dorința nebună a adulților de a citi lectură pentru adolescenți. Ei bine, e o pauză destul de mare pentru noi, mai ales că avântul de a scrie măcar un articol pe săptămâna era destul de generos.

pexels-photo-64775
Cu toate acestea, nu am stat de pomană. Cu siguranță ne roade faptul că nu reușim să așezăm cuvinte digitale mai des în casa noastră virtuală, dar ne bucurăm că ideile despre dezvoltarea platformei continuă.
Iată cu ce ne-am mai bătut capul în ultima vreme:
  • Am comunicat constant pe pagina de FB, unde am pus tot felul de resurse utile pentru comunitatea pe care o reprezentăm.
  • Am povestit cu mai mulți bloggeri despre tot felul de inițiative comune în zona de încurajare a lecturii.
  • Am mai strâns idei de articoli care merită dezvoltate pe blogul nostru. Cu ocazia asta, îți amintim că suntem în căutare de guest-writers/colaboratori care să arunce cu povești bine spuse pe BookAlarm.
Pe lângă asta, discutăm zilnic pe grupul nostru de Slack despre ce putem face cu sens pentru cititorii noștri. Pare puțin lucru, dar uneori discuțiile iau amploare și se transformă în sesiuni de debating serios.
Voi ce faceți când nu reușiți să scrieți pe blog? Puneți pauză la tot sau citiți și mai mult?

2 comentarii pentru “De ce multi dintre noi citim sezonier?

  1. Bookish says:

    Şi eu am cam luat o pauză de la blog în ultimele săptămâni. Nu şi de la citit. Sunt implicată în alte proiecte literare despre care voi povesti mai încolo, dar, încet-încet simt că îmi revin ideile pentru articole pe blog.

  2. Hey, Dana! Da, la mine e cumva jumi-juma. Pe de o parte e o pauză de la blog, pe de altă parte am vreo trei cărți începute, pe care le termin cu greu. Ce-i drept, între timp a apărut și revista DOR #24, iar eu sunt mare fan încă de la început. 🙂 (Oana)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *